Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження гідродинаміки і кінетики тепло- та масообмінних процесів розпилювального і сушіння молочної сироватки
    (2002) Вересоцький, Юрій Іванович; Орлов, Леонід Олексійович; Бодров, Віктор Семенович
    Розглянуто та проаналізовано результати експерементів розпилювального сушіння молочної сироватки .Запропановано критеріальні рівняння гідродинаміки та кінетики тепло маособміну одиничної краплі та потоку краплин. Considered and analyzed the results of experiments spray drying whey. Proposed the criterion equations of hydrodynamics and kinetics of heat maosobminu single drop and flow drops
  • Ескіз
    Документ
    Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів
    (1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола Григорович
    Наведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення ефективності роботи машини для формування м'ясних хлібів
    (1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола Григорович
    Наведено результати досліджень основних напрямків підвищення ефективності роботи формувальної машини, викладено раціональні величини вакуумування фаршу та його нагнітання в форми.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів
    (1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола Григорович
    Наведено аналіз використання антиадгезійного покриття форм при виробництві м'ясних хлібів. Висвітлено його переваги та недоліки. Обгрунтовано залежність сили адгезії від реологічних властивостей фаршу.