Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування концентрату сироваткових білків для стабілізації структури сметани(2018) Однорог, Марина Русланівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаУ статті наведено результати дослідження функціонально-технологічних властивостей молочно-білкового концентрату у складі сметани. Доведено, що білковий концентрат за рахунок ефективного зв’язування води впливає на активність молочнокислої мікрофлори пропорційно його вмісту, що дає змогу регулювати кислотність низькожирної сметанної основи. КСБ-УФ сприяє утворенню ніжного та насиченого дрібнодиспергованою вологою згустка, який характеризується відсутністю синерезису. The article presents the results of the study of the functional and technological properties of milk-protein concentrate in the composition of sour cream. Technological efficiency of KSBUV in the composition of sour cream was determined by the organoleptic and physico-chemical parameters (titrated and active acidity, degree of syneresis, microstructure), and also by the degree of influence on the course of lactic fermentation.Документ Екструдований рис в кисломолочних продуктах(2000) Грек, Олена Вікторівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВ роботі розглядається питання доцільності використання рисового екструдату при виробництві сметани. Наведені результати досліджень дозування екструдату рису в межах від 0,5 до 5 %. Також детально говориться про технологічні аспекти дозування рисового екструдату.