Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Застосування концентрату сироваткових білків для стабілізації структури сметани
    (2018) Однорог, Марина Русланівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    У статті наведено результати дослідження функціонально-технологічних властивостей молочно-білкового концентрату у складі сметани. Доведено, що білковий концентрат за рахунок ефективного зв’язування води впливає на активність молочнокислої мікрофлори пропорційно його вмісту, що дає змогу регулювати кислотність низькожирної сметанної основи. КСБ-УФ сприяє утворенню ніжного та насиченого дрібнодиспергованою вологою згустка, який характеризується відсутністю синерезису. The article presents the results of the study of the functional and technological properties of milk-protein concentrate in the composition of sour cream. Technological efficiency of KSBUV in the composition of sour cream was determined by the organoleptic and physico-chemical parameters (titrated and active acidity, degree of syneresis, microstructure), and also by the degree of influence on the course of lactic fermentation.
  • Ескіз
    Документ
    Екструдований рис в кисломолочних продуктах
    (2000) Грек, Олена Вікторівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    В роботі розглядається питання доцільності використання рисового екструдату при виробництві сметани. Наведені результати досліджень дозування екструдату рису в межах від 0,5 до 5 %. Також детально говориться про технологічні аспекти дозування рисового екструдату.