Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Особливості трансформацій енергоматеріальних потоків у замкнених циркуляційних контурах
    (2017) Коваль, Ольга Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович; Соколенко, Анатолій Іванович
    У статті наведено інформацію, яка стосується оцінки теплових витрат на генерування вторинної пари і на повернення теплового потенціалу транс-формованої вторинної пари в режимі її конденсації сусловарильного апарату. Наведено значення термодинамічних параметрів і ефективності регенерації вторинної пари. Показана доцільність стоварення системи утилізації вторин-ної пари і її енергетичного потенціалу. Дана пропозиція стосується техно-логій, в яких генеруються матеріальні потоки пари, газів або їх сумішей. The article contains information relating to estimates of heating costs for the generation of secondary steam and return the heat capacity of the transformed secondary steam condensing mode of a brewing apparatus. The values ​​of thermodynamic parameters and regeneration efficiency secondary steam. Expediency stovarennya secondary steam recovery system and its energy potential. This offer applies to technologies in which material flows generated steam, gases or mixtures thereof.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості зброджування середовищ у хлібопекарній галузі
    (2014) Коваль, Ольга Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович
    У статті наведено матеріали, що стосуються зброджування тістових заготовок з точки зору оцінки газоутримувальног здатності та енергії, що вводиться в систему. Викладено мотивацію і режими зовнішніх впливів на зброджувані середовища у формі змінних тисків для досягнення якісного замішування тіста на додаток до існуючих технологій машинних процесів. Підгрунтя таких підходів стосується особливостей тістових заготовок, які розглядаються як пружнопластичні системи. The materials relating to dough pieces fermentation from the point of view of gas-retention capacity and energy that is introduced into the system are presented. The article provides the motivation and the modes of external influences for media fermentstion in the form of variable pressure to achieve high quality kneading in addition to the existing technology of machine processes. Background characteristics of such approaches concern the dough pieces which are considered as a resilient system.
  • Ескіз
    Документ
    Енергетичні впливи явищ коалісценсії газової фази
    (2009) Піддубний, Володимир Антонович
    Досягнуто оцінки енергетичних впливів явищ коалісценсії, що супроводжують масовий барботаж газової фази через рідинне середовище, визначено можливості одержання високих рівнів дисперсності газової фази.
  • Ескіз
    Документ
    Співвідношення кінематичних, динамічних і енергетичних параметрів за синтезу технологічних машин
    (2008) Полатайло, Дмитро Михайлович; Піддубний, Володимир Антонович
    Виконано аналіз вимог і співвідношень кінематичних, динамічних і енергетичних параметрів, що супроводжують синтез технологічних машин.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості взаємодії однонаправлених і різнонаправлених газорідинних потоків
    (2009) Піддубний, Володимир Антонович; Лензіон, Сергій Валентинович
    Наведено аналітичний опис взаємодії рідинних і газових потоків різного спрямування стосовно масообмінних систем. Analytical description of co-operation of liquid and gas streams of a different direction is resulted in relation to the еxchange by the masses systems.
  • Ескіз
    Документ
    Локальні рекуперативні зони в процесах концентрування матеріальних потоків
    (2010) Миколів, Іван Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Бут, Сергій Анатолійович; Якимчук, Микола Володимирович; Піддубний, Володимир Антонович
    В математичній формі встановлено співвідношення термодинамічних параметрів пари, які відображують можливість і доцільність створення ло¬кальних замкнутих зон енергокористування.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення гідродинамічних параметрів барботажних систем
    (2012) Соколенко, Анатолій Іванович; Криворотько, Володимир Михайлович; Піддубний, Володимир Антонович
    Виконано аналіз особливостей взаємозв’язків фізичних параметрів газорідинних систем з оцінкою узагальнених розмірів бульбашок диспергованої газової фази.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях
    (2008) Піддубний, Володимир Антонович
    Виконано аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях з точки зору інтересів інтенсифікації в них тепло- і масообміну, наведені порівняльні оцінки процесів.