Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Значення консистенції харчових продуктів
    (2015) Рябченко, Наталія Олександрівна
    У статті розглянуто питання значення консистенції харчових продуктів. Наведено класифікацію показників консистенції та структури з точки зору якості продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Структурно-механічні властивості як складова якості м'яких розсільних сирів
    (2009) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій Олександрович; Рябченко, Наталія Олександрівна
    В статті проаналізовано чинники, які впливають на консистенцію м’яких розсільних сирів, досліджені їх фізико-хімічні показники якосты, визначено силу різання, та встановлені раціональні швидкості нарізання м’яких розсільних сирів. In the article there is the data about the factor which influence on the consistency of the soft brine cheeses, researched their physical & chemical properties, defined force of cutting and rational speed of cutting of the soft brine cheeses.