Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства
    (2016) Луцька, Наталія Миколаївна; Савченко, Тетяна Віталіївна
    Обґрунтовано доцільність застосування оптимального керування для об’єктів харчової промисловості. Запропоновано алгоритм оптимізації планування ресурсами виробництва, зокрема, розглянуто синтез оптимального керування технологічним агрегатом. Наведено математичні моделі об’єктів, які використовуються для оптимізації. На прикладі теплообмінника визначено оптимальні траєкторію системи та керування, вказані переваги адаптивної системи керування перед локальною. Expediency of optimal control for the food industry facilities. An algorithm for the optimization of production resource planning, considered the synthesis of optimal control of technological units. Mathematical models of objects used for optimization. For example, the heat exchanger the optimal trajectory of the system and management indicated the benefits of an adaptive control system to the local.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка і методи забезпечення надійності та живучості автоматизованих технологічних комплексів харчових виробництв
    (2000) Ладанюк, Анатолій Петрович; Ельперін, Ігор Володимирович; Савченко, Тетяна Віталіївна
    Розглянуті питання підвищення рівня надійності і живучості систем автоматизації. The problems increase the reliability and live honor automation.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування процесного підходу до управління закладом ресторанного господарства
    (2009) Савченко, Тетяна Віталіївна; Смітюх, Ярослав Володимирович
    Проаналізовані комплексні критерії оцінки ефективності керування рестораном.
  • Ескіз
    Документ
    Керованість та спостережність технологічних об’єктів управління
    (2010) Луцька, Наталія Миколаївна; Савченко, Тетяна Віталіївна
    В роботі приведені основні принципи спостережності та керованості технологічних об’єктів управління. Досліджується дане питання на прикладі пастеризаційно-охолоджувальної установки молочного виробництва, що описується чотирма лінійними диференціальними рівняннями. Зроблено висновок, що даний технологічний об’єкт управління є повністю спостережний та керований. Сформульована задача оптимального управління, що може бути розв’язана відповідними методами. Basic principles of observable and controllable of technological objects of management are in-process resulted. This question is probed on an example pasteurization-cool settings of suckling production which is described four linear differential equations. A conclusion is done, that information the technological object of management is fully observable and controllable. Formulated task of optimum management which can be untied the proper methods.
  • Ескіз
    Документ
    Структура інтегрованної системи керування технологічним комплексом молочного виробництва
    (2000) Савченко, Тетяна Віталіївна; Ладанюк, Анатолій Петрович; Ельперін, Ігор Володимирович
    Розглянуті питання розробки інтегрованої системи управління технологічним комплексом молочного виробництва. The problems of the development of an integrated control system for a complex of dairy production.