Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору дифузійного соку(2005) Слива, Юлія Володимирівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Логвін, Володимир Матвійович; Маринін, Андрій ІвановичНаводяться переваги застосування електрогід¬равлічного ефекту для дезінфекції дифузійного соку порівняно з хімічними антисептиками.Документ Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва(2001) Василів, Володимир Павлович; Гулий, Іван Степанович; Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Дашковський, Юрій Олександрович; Олішевський, Валентин Вікторович; Слива, Юлія ВолодимирівнаНаведено результати досліджень впливу електроіскрових розрядів на очищення соків цукрового виробництва. Results on the effect on the electric spark discharge purification of juices from sugar production.Документ Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору сокостружкової суміші(2006) Дашковський, Юрій Олександрович; Маринін, Андрій Іванович; Слива, Юлія ВолодимирівнаВстановлено, що електрогідравлічна обробка при U=35 кВ та кількістю імпульсів 7-10 дає можливість інактивувати продуценти клітин у середньому на 71...87%. При чому чутливими до знезаражуючої дії електрогідравлічного ефекту виявилися вегетативні клітини бактерій, дріжджів, міцеліальних грибів. Found that the electro-treatment with U = 35 kV, and the number of pulses of 7.10 allows the producers to inactivate cells by an average of 71 ... 87%. And sensitive to the disinfecting action of electrohydraulic effect were vegetative cells of bacteria, yeasts, filamentous fungi.Документ Вплив кристалічної структури вапняку на дисперсність вапняного молока(2005) Вєрченко, Лідія Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна; Слива, Юлія Володимирівна; Маринін, Андрій Іванович; Цихоцька, H. H.Проведені досліди показали, що підбором вапняків з відповідною кристалічною будовою можна підвищити активність вапна в вапняному молоці та його здатність до переходу у розчин, збільшити ефект очищення дифузійного соку і зменшити витрати вапна. These experiments showed that the selection of limestone with a corresponding crystal structure can increase the activity of lime in the lime milk and its ability to transition into the solution, to increase the cleaning effect of the diffusion juice and reduce the cost of lime.