Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Постановка задачі вибору алгоритму управління технологічним комплексом харчового виробництва
    (1995) Трегуб, Віктор Григорович; Ладанюк, Анатолій Петрович
    Запропонована процедура вибору алгоритму оптимального управління технологічним комплексом харчового виробництва, яка базується на використанні множин класифікаційних ознак цих комплексів, їхніх математичних моделей і критеріїв оптимізації. Proposed a procedure for choosing the optimal control algorithm technological complex food production based on the use of sets of classifications of these systems, their mathematical models and optimization criteria.
  • Ескіз
    Документ
    Оперативна нейромережна ідентифікація складних об’єктів керування
    (2007) Трегуб, Віктор Григорович; Слань, Юрій Миколайович
    Стаття описує результати оперативного нейронних мереж ідентифікації на основі періодичних налаштування градієнтного методу штучних нейронних мережевих параметрів. цей алгоритм є найшвидшим і самим елементарним між методами цього класу. це вимагає найменших витратах оперативної пам'яті. Article describes the results of the operative neural-network identification based on recurrent gradient method tuning of the artificial neural network parameters. this algorithm is the fastest and most elementary between the methods of this class. Іt requires the least expense of the operative memory.
  • Ескіз
    Документ
    Автоматизація потоку дифузійного соку
    (2002) Денека, Я. Ю.; Трегуб, Віктор Григорович
    Однією з головних вимог автоматизації неперервних харчових виробництв є забезпечення взаємної узгодженності за продуктивністю окремих технологічних комплексів (ТК). Необхідність автоматизації основного виробничого потоку (АВП) обумовлена тим, що на окремих часових інтервалах продуктивність послідовно розташованих ТК може бути різною в результаті дії непередбачених збурень. One of the main requirements of the automation of continuous food production is to ensure mutual uzhodzhennosti the performance of individual process systems. The need to automate basic production flow due to the fact that at certain time intervals productivity consecutive TC may be different as a result of unforeseen disturbances.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимальне керування технологічним комплексом апаратів періодичної дії
    (2006) Трегуб, Віктор Григорович; Глущенко, Маргарита Сергіївна
    Розглінуто варіанти забезпечення неперивності технологічного потоку для узгодження роботи апаратів періодичної дії та визначено оптимальне керування технологічним комплексом. Revised version of the permanent process stream to align sets of periodic operation and optimum management technological complex.