Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах
    (2018) Труш, Юлія Леонідівна; Осадчук, Оксана Павлівна
    Запропоновано на основі накопиченого досвіду дослідити і сформувати власну систематизацію теоретичних постулатів в історії розвитку теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах. Based on the accumulated experience, it is proposed to investigate and formulate its own systematization of theoretical postulates in the history of the development of the theory and practice of quality management in domestic and foreign countries.
  • Ескіз
    Документ
    Чинники впливу нa якість хлібобулочної продукції
    (2018) Труш, Юлія Леонідівна
    Якість залежить від інтенсивності науково-технічного прогресу (НТП), інноваційної діяльності з впровадження новітніх технологій науки та техніки, кваліфікації кадрів, якості сировини, матеріалів, комплектуючих виробів, технічної підготовки і налагодження обладнання, інструментів, прогресивності науково-технічної документації, але найбільше вона залежить від ефективності систем матеріального й морального стимулювання працівників за підвищення якості продукції. Розглянуто основні чинники, які впливaють нa якість хлібобулочної продукції в системі менеджменту якістю нa всіх стaдіях життєвого циклу продукції, і мaють місце нa всіх стaдіях її формувaння. Досліджено основну клaсифікaцію чинників нa підприємствaх хлібобулочної гaлузі тa проaнaлізовaно їх нaслідки впливу нa якість хлібобулочної продукції. Quality depends on the intensity of scientific and technological progress (NTP), innovative activity on introduction of the latest technologies of science and technology, personnel qualifications, quality of raw materials, materials, components, technical preparation and adjustment of equipment, tools, progressive scientific and technical documentation, but most of all it depends on the effectiveness of systems of material and moral incentives for employees to improve the quality of products. The main factors influencing the quality of bakery products in the quality management system at all stages of the product life cycle are considered, and the place is at the forefront of its formation. The basic clustering of factors in the enterprises of bakery gluus and their effects on the quality of bakery products is investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Якість сировини на підприємствах хлібопекарської галузі: теоретичний та практичний аспект
    (2018) Труш, Юлія Леонідівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович
    Висока якість продукції є гарантом реалізації та цільового розвитку всієї економічної системи управління підприємством, що включає похідні завдання, зокрема зменшення витрат виробництва, високу якість сировини, розширення частки ринку та інноваційний розвиток, оскільки підвищення якості без застосування сучасних інноваційних способів виробництва і технології неможливе. Важливість впливу фактора – якості сировини - відіграє першорівневе значення для забезпечення високої якості хліба і хлібобулочних виробів, так як якість сировини (борошно) на 70-80% визначає характеристики кінцевої продукції. High quality of products is the guarantor of realization and target development of the entire economic system of enterprise management, including the derivative tasks, in particular reduction of production costs, high quality of raw materials, expansion of the market share and innovative development, since the improvement of quality without the use of modern innovative methods of production and technology is impossible. The importance of the influence of the factor - the quality of raw materials - plays a paramount importance for ensuring the high quality of bread and bakery products, as the quality of raw materials (flour) by 70-80% determines the characteristics of the final product.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт
    (2017) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Труш, Юлія Леонідівна; Левченко, Юлія Григорівна
    В статті запропоновано оцінку праці та інноваційного внеску спеціалістів в процесі проектно-конструкторських робіт, що дає змогу визначити ефективність праці робітників в ході робіт зазначеного виду, і в свою чергу позитивно відобразитися на якості готової продукції. In the article the evaluation work and innovative contributions of experts in process design work, allowing you to determine the effectiveness of workers in the work of this type, and in turn positively appear on product quality.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка ефективності заходів удосконалення системи управління якістю на підприємствах
    (2017) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло Володимирович; Осадчук, Оксана Павлівна
    Запропоновано варіант оцінки ефективності заходів для підвищення рівня функціонування системи управління якістю на підприємствах, за рахунок показників які включають оцінку по стадіям життєвого циклу продукції. The variant assess the effectiveness of measures to improve the quality management system in enterprises, by the performance evaluation that includes stages in the product life cycle.
  • Ескіз
    Документ
    Організаційні основи планування якості продукції на підприємстві
    (2015) Труш, Юлія Леонідівна; Куріньова, Ірина Євгеніївна
    Будь – який процес управління, в тому числі процес управління якістю продукції, базується на виконанні певних функцій. Першою за важливістю функцією в системі управління якістю продукції є планування на якій утворюються основи забезпечення якості готової продукції. Any - which management process, including the process of quality control, based on the performance of certain functions. The first most important feature in the system of quality management is to plan which formed basis for product quality.
  • Ескіз
    Документ
    Планування та контроль в системі управління якістю на підприємстві
    (2015) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Труш, Юлія Леонідівна; Левченко, Юлія Григорівна
    Запропоновано основні дії для управління якістю продукції на підприємстві на основі функцій управління за структурними підрозділами (планування, контроль), що слугують методичними підходами до формування системи управління якістю на підприємстві. The basicsteps forquality managementin the enterprisebased onmanagement functionsfor thestructural units(planning and control), which serve asthe methodologicalapproach to the systemof quality managementin the enterprise.