Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Комбінований сусловарильний апарат
    (2009) Чепелюк, Олександр Миколайович; Удодов, Сергій Олександрович; Таран, Віталій Михайлович
    Виробництво пива в умовах мі­ ні-пивзаводів — порівняно новий напрямок, тому процеси, що від­ буваються при цьому, потребують дослідження й аналізу. Установки для приготування пива невеликої потужності, що їх нині використовують, споживають значну кількість енергії, вони до­ сить складні й громіздкі, тож вста­ новлюють їх на великих площах, до того ж вони не придатні для ви­ користання безпосередньо в за­ лах барів, кафе, ресторанів. Beer production in terms of E no-beer - a relatively new direction, because the processes of buvayutsya thus require research and analysis. Plants for the preparation of Beer low power that their currently used to consume significant amount of energy they priorities would need complex and cumbersome, so deter novlyuyut them over large areas moreover, they are not suitable for you directly by the use of crystals bars, cafes and restaurants.
  • Ескіз
    Документ
    Зручні міні-комплекси для виготовлення пива розробили науковці спільно з фахівцями "Кий-пиво"
    (2000) Москальова, Людмила Миколаївна; Удодов, Сергій Олександрович; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Нове сучасне технологічне облад­нання для міні-пивоварень, яке задо­вольняє усі технологічні, санітарно-гігієнічні,екологічні та економічні ви­моги, розробила фірма "Кий-пиво" разом з кафедрою біотехнології про­дуктів бродіння Українського держав­ного університету харчових техно­логій.