Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Виробництво спредів збалансованого складу на вершково-рослинній жировій основі(2014) Шеманська, Євгенія Іванівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Левчук, Ірина ВолодимирівнаВ статті проаналізовані питання споживання та метаболізму жирів, співвідношення окремих жирних кислот у харчовому раціоні. Науково обґрунтована технологія виробництва спредів збалансованого жирнокислотного складу. Розроблені рецептури рослинно-вершкових спредів на основі вершкового масла, кокосової та ріпакової олій, в яких співвідношення між ліноленовою та лінолевою кислотами становить 1:4. The article analyzes the questions of consumption and fat metabolism, the ratio of the corresponding fatty acids in the diet. Scientifically grounded technology of spreads balanced fatty acid composition . The developed formulations of plant- based cream spreads butter, coconut and rapeseed oils , which ratio between linolenic and linoleic acid is 1: 4.Документ Олії та жири: склад, методи одержання, якість(2004) Українець, Анатолій Іванович; Усатюк, Світлана Іванівна; Шеманська, Євгенія Іванівна; Осейко, Микола Іванович; Заєць, С.У статті представлено результати дослідження жирнокислотного та ізомерного складу рослинних олій та модифікованих жирів. The paper presents the research results of fatty acid and isomeric composition of vegetable oils and modified fats.