Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці
    (2010) Ощіпок, Ігор Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович; Пасічний, Василь Миколайович
    Викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик варено-копчених ковбас з м’яса птиці з використанням регуляторів кислотності та біологічно активного наповнювача. The results of investigations of chemical and technological characteristics of boiled-smoked sausages from poultry using acidity regulator and bioactive filler.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом
    (2009) Ощіпок, Ігор Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович; Пасічний, Василь Миколайович; Бойко, B. C.
    У статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів в процесі посолу. This paper presents the results of research and technological characteristics change microbiological minced meat during salting.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи стабілізації мікробіологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу для виробництва сирокопчених та сипрв’ялених ковбас
    (2008) Пасічний, Василь Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович
    Внаслідок значного коливання якості сировинних ресурсів, що надходить у виробництво є одною з важливих задач технологічної служби підприємств лишається стабілізація якісних показників ковбасних виробів, підвищення їх безпечності для споживача. Due to significant fluctuations in the quality of raw materials Resources that enter the production of one of the important tasks of technology service of companies remain the stabilization of qualitative indicators sausages, improving their safety for consumers.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження мікробіологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу
    (2008) Ощіпок, Ігор Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович; Пасічний, Василь Миколайович
    В статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів. Research microbiological characteristics minced meat in salting process The article presents the results of research and technological characteristics change microbiological mincemeat.