Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння(2014) Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила ВасилівнаУ статті наведено результати роботи з приводу розробок спеціального продукту для людей з надлишковою вагою тіла. The article presents the work on the development of special products for people with excess body weight.Документ Перспективи розроблення інноваційного продукту для людей з надлишковою вагою тіла(2014) Пешук, Людмила Василівна; Kopoвінa, Марiя ВолодимирiвнаВ даній статті наведено перспективи розроблення інноваційного продукту для людей з надлишковою масою тіла на основі використання сочевиці, імбира, ківі та інжиру. In this article the prospects for the development of innovative products for people with excess weight through the use of lentils, ginger, kiwi and figs.