Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Antioxidant properties of water-alcohol infusions of teaherbal compositions based on yerba mate(2022) Shevchenko, Oleksandr; Kuzmin, Oleg; Melnyk, Oksana; Khareba, Volodymyr; Frolova, Natalia ; Polyovyk, VolodymyrДля технології виробництва лікеро-горілчаних напоїв ресторанного господарства запропоновано використання водно-спиртових настоїв чайно-трав'яних композицій на основі йерба мате (Ilex paraguariensis), що мають підвищені антиоксидантні властивості та сенсорні показники.Документ Efficiency of gas chromatographic analysis of terpens and terpenoids of sources of aromatic substances, taking into account the polarity of the stationary phase(2020) Frolova, Natalia; Ukrainets, Anatoliy; Niemirich, Oleksandra; Melnyk, Oksana; Ustymenko, IhorThe results of the research allow us to increase the reproducibility of gas chromatographic analysis of sources of aromatic substances, as well as to choose SP, which can be interchangeable and provide a similar separation.Результати дослідження дозволяють збільшити відтворюваність газохроматографічного аналізу джерел ароматичних речовин, а також вибрати СП, який може бути взаємозамінним та забезпечити подібне розділення.Документ Technological properties of the powder made from jerusalem artichoke obtained by the method of drying with mixed heat supply(2017) Niemirich, Oleksandra; Melnyk, Oksana; Petrusha, Oksana; Havrysh, Andrey; Koval, Olga V.Present work addresses technological properties of powder made from Jerusalem artichoke, formed by the method of drying with mixed supply of heat, compared to traditional convection. В статті розглядаються технологічні властивості порошку, виготовленого з топінамбуру, виготовленогометодом сушіння з змішаним подаванням тепла в порівнянні з традиційною конвекцією.