Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Improving the technology o f cooked sausages using protein-mineralhydrocarbon additive(2018) Peshuk, Ludmila; Gorbach, Olexandr; Galenko, OlegStudies have been conducted to determine the effect of adding chitosan to a malted meat product with mechanically separated poultry meat. Chitosan when interacting with any animal protein increases the moisture content of the finished product 10-15%. Boiled sausage with mechanically separated poultry meat and protein-mineral-hydrocarbon additives has a well balanced composition, it has high consumer properties and can be attributed to complete nutrition by content of essential amino acids.Документ Rational use of the collagen(2014) Peshuk, Ludmila; Galenko, Oleg; Budnyk, NinaThe topicality of the work is to justify the choice of low-grade meat raw material as a matrix for tying together calcium ions. Актуальність дослідження полягає в обгрунтуванні вибору низькосортної м'ясної сировини як матриці для зв'язування іонів кальцію - безпечної, ефективної і доступної. Актуальность работы заключается в обосновании выбора низкосортного мясного сырья в качестве матрицы для связывания ионов кальция - безопасной, эффективной и доступной.Документ Gerodietіс meat products technoljgy enriched with calcium(2014) Peshuk, Ludmila; Galenko, Oleg; Korshnivska, О.This paper presented a method of enrichment of boiled sausages calcium and calcium-additive role in the development Gerontologic diet of meat products.Документ Gerodietic meat products technology enriched with calcium and phosphorus(2011) Peshuk, Ludmila; Budnyk, Nina; Galenko, OlegThe latest designs of national and foreign gerodietic products were analyzed. Developed a technology of sausage products with bone paste. Examined a microstructure of model sausage meat with different content of bone paste. Determined the optimal share of bone paste in sausages.