Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Закусочні кисломолочні пасти з композиціями прянощів
    (2012) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Лоєвська, Ю. В.
    Авторами розроблено рецептурний склад кисломолочних паст закусочного типу з композиціями різних видів прянощів. Обґрунтовано склад та співвідношення компонентів композицій прянощів. Встановлено рекомендовані дози внесення створених композицій прянощів, визначено органолептичні та фізико-хімічні показників зразків продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард Георгійович
    У даній статті представлено результати дослідження харчової цінності нетрадиційної сировини та використання селери, топінамбура, гарбуза і капусти кольрабі у виробництві посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів; розроблені рецептури інноваційних продуктів з рослинною сировиною (20 %), та проведено їх комплексну оцінку якості і безпеки у охолодженому та замороженому станах. This article presents results of a study of the nutritional value of non-traditional raw materials and use of celery, topinambur, pumpkin and cabbage cauliflower in the production of split ends meet-vegetable semi-finished products; the formulation of innovative products from vegetable raw materials (20 %), and conducted a comprehensive assessment of quality and safety in the cooled and frozen state.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення
    (2012) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард Георгійович
    В статті наведено результати дослідження по розширенню асортименту та розробці новітніх технологій мясо-рослинних напівфабрикатів, збагачених біологічно цінними речовинами.