Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Влияние дисперсности известкового молока на качество очищенных соков(2014) Кос (Гусарук), Татьяна Святославовна; Верченко, Лидия Михайловна; Попова, Инна Вадимовна; Слива, Юлия ВладимировнаВ статье приводятся экспериментальные и теоретические данные о влиянии твердой фазы известкового молока с разной степенью дисперсности на процесс очистки диффузионного сока и качество очищенных соков. The paper presents experimental and theoretical data on the effect of the solid milk of lime with a different degree of dispersion in the process of cleaning the raw juice and juice quality of treated.Документ Покращення седиментаційно-фільтраційних показників осаду соку та підвищення ступеню видалення нецукрів за умов використання вапнокарбонізації дифузійного соку(2013) Резніченко, Юрій Миколайович; Виговський, Валерій Юрійович; Петриченко, Ігор Борисович; Таран, Вікторія Володимирівна; Чередніченко, В. В.Аналізується вплив вапнокарбонізації дифузійного соку на седиментаційно-фільтраційні показники осаду соку та якісні показники очищеного соку. Analyzes the impact of the raw juice defekokarbonizatsii on sedimentation and filtration of sediment juice indicators and qualitative indicators purified juice.Документ К вопросу качества мелассы свеклосахарного производства(1988) Белостоцкий, Леонид Георгиевич; Супрунчук, Вера Васильевна; Старушенко, Л. П.; Катроха, Ж. И.; Шаталова, Н. А.; Левандовский, Леонид ВикторовичЭкспериментально установлен состав промежуточных продуктов по всем стадиям свеклосахарного производства. Полученная в условиях соблюдения оптимальних режимов технологии меласса может еффективно быть переработана на спирт и другие продукты. Experimentally established the composition of intermediate products in all stages of the sugar industry. Obtained in compliance with optimum regimes of technology a molasses can be efficiency reworked into alcohol and other products.Документ Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків(2000) Салавор, Оксана Мирославівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса СтепанівнаДосліджено вплив антисептика «Фітосайд» на якісні показники ди-фузійного та сатураційного соків. Показано, що «Фітосайд» має хорошу антисептичну дію, яка залишається стабільною в соку ІІ сатурації і не погіршує технологічних показників дифузійного та очищеного соків.Документ Антисептичний препарат «Фітосайд»(1998) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Салавор, Оксана Мирославівна; Качан, В. І.; Лукашевич, К. М.Встановлено, що антисептик «Фітосайд» має кращу біоцидну активність та ширший спектр антимікробної дії порівняно з формаліном і «Бузаном-881», він не погіршує технологічних показників дифузійного соку.Документ Інтенсифікація дифузійного процесу при використанні нового піногасника «Фоамсол»(2006) Дубовець, Олена Володимирівна; Савич, Анатолій Никифорович; Клименко, Лариса СтепанівнаНаведенні результати лабораторних досліджень ефективності використання поверхнево активної речовини «Фоамсол» для знепінення дифузійного соку. Встановленні оптимальні витрати «Фоамсол» - 0,5 кг/100 т буряків, які забезпечують зменшення об’єму піни в 5 разів, тривалості руйнування піни в 20 разів.Документ Використання активованої кремнієвої кислоти для додаткового очищення дифузійного соку(2008) Рева, Леонід Павлович; Пушанко, Микола Миколайович; Шульга (Замура), Світлана АнатоліївнаНаведені результати експериментів щодо використання активованої кремнієвої кислоти для підвищення якості очищення дифузійного соку. З'ясовані ефективні концентрації та місця введення реагенту в технологічній схемі цукрового заводу. An experimental result on using of activated silica acid to improve the quality of juice purification has been shown. The effective concentration and points of the reagent entry in the sugar factory technological process has been elucidated.Документ Двоступенева І сатурація(Цукор України, 2004) Хомічак, Любомир Михайлович; Петриченко, Ігор Борисович; Виговський, Валерій Юрійович; Калініченко, Олександр МиколайовичРозглядаються переваги проведення процесу І сатурації у два ступеня над одноступеневою та описується два способи практичної реалізації цього процесу і результати їх експлуатації на цукрових заводах.