Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Data Mining у адаптивному менеджменті готельно-ресторанного бізнесу(2024) Лявинець, Георгій Михайлович; Губеня, В'ячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Ткачук, Юрій МихайловичУ статті досліджено роль Data Mining у адаптивному менеджменті готельно-ресторанного бізнесу. Обґрунтовано актуальність системного застосування Data Mining для підвищення ефективності та стійкості підприємств в умовах мінливого ринку та криз. Визначено ключові напрями застосування, переваги та потенційні проблеми впровадження Data Mining. Представлено чотири кейси ефективного використання Data Mining у галузі.Документ Теорія та практика змішаного навчання фахівців індустрії гостинності(2024) Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Коршунов, Олександр В’ячеславовичМетою статті є обґрунтування способів удосконалення викладання дисциплін для фахівців сфери гостинності за дистанційною та змішаною (гібридною) формами навчанняДокумент Визначення значущості та оцінка ймовірності виникнення небезпечних чинників у системі НАССР для закладів ресторанного господарства(2024) Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Дулька, Ольга Степанівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаЗапровадження в Україні міжнародних стандартів з якості готельних послуг, а також якості і безпечності кулінарної продукції закладів ресторанного господарства, безпосередньо впливає на усі підприємства сфери гостинності. Незважаючи на те, що низка вітчизняних готельних підприємств і закладів ресторанного господарства вже досягли рівня вимог міжнародних норм якості обслуговування та безпеки ресторанної продукції, багато питань лишаються недостатньо розкритими та зрозумілими учасникам ринку, особливо в системі управління безпечністю харчової продукції НАССР. Так, наприклад, детальніших роз’яснень потребують процеси аналізу ризиків та небезпечних чинників у технологічних процесах зберігання і виробництва кулінарної продукції та оцінка ймовірності їх виникнення з метою встановлення раціональних заходів контролю для підприємств ресторанного господарства