Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцю
    (2016) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Романченко, Наталія Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна
    Досліджено дезінфікуючу дію водного розчину натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти щодо основних контамінантів у виробництві білого цукру з тростинного цукру-сирцю. Встановлено ефективність застосування засобу «Жавель-Клейд» для пригнічення розвитку слизоутворювальних бактерій. Розроблено спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю, реалізація якого дозволяє провести ефективне знезараження клеровки за невеликих витрат дезінфікуючого засобу, 0,0001…0,0003 % до маси тростинного цукру-сирцю.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування дезінфікуючого засобу «жавель-клейд» у виробництві білого цукру з тростинного цукру-сирцю
    (2015) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Романченко, Наталія Миколаївна; Нечипор, Тетяна Миколаївна
    Досліджено дезінфікуючу дію водного розчину натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти щодо основних контамінантів у виробництві білого цукру з тростинного цукру- сирцю. Встановлено ефективність застосування засобу «Жавель-Клейд» для пригнічення розвитку слизоутворювальних бактерій. Розроблено спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю, реалізація якого дозволяє провести ефективне знезараження клеровки за невеликих витрат дезінфікуючого засобу «Жавель-Клейд», 0,0001...0,0003 % до маси тростинного цукру- сирцю.
  • Ескіз
    Документ
    Исследование эффективности применения дезинфицирующего средства «Жавель-Клейд» на Глобинском сахарном заводе
    (2013) Гусятинская, Наталия Альфредовна; Тетерина, Светлана Николаевна; Бурда, Людмила Николаевна
    В статье приведены результаты технологических исследований работы Глобинского сахарного завода с использованием в качестве антисептика препарата „Жавель Клейд” по сравнению с использованием формалина. Researches of the results over of technological work at Globinsky of sugar-house are brought with using as an antiseptic of preparation "ZHAVEL-KLEYD" as compared to the use of formalin.
  • Ескіз
    Документ
    Технология переработки яйцепродуктов в производстве майонеза
    (2012) Бахмач, Владимир Александрович; Бабенко, Валерий Иванович
    Современная технология переработки яиц - это сложный многостадийный процесс, который позволяет произвести продукт высшего качества. При использовании яйцепродуктов в качестве сырья при производстве майонезов и соусов основными критериями качества являются физико-химические, органолептические и микробиологические свойства. Большое значение имеет качество исходного сырья и технология переработки. В работе описывается: мойка, дезинфекция, разбивание, фильтрование яиц. The modern technology of processing of eggs - is a complex multi-step process that allows to produce a top quality product. When you use egg products as raw materials in the production of mayonnaise and sauces are the main criteria for the quality of physico-chemical, microbiological and organoleptic properties. Of great importance is the quality of raw materials and processing technology. This paper describes: washing, disinfection, shatter, filtering eggs.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування вітчизняного антисептика “Нобак” для дезинфекції екстрактора
    (2012) Штангеєва, Надія Іванівна; Савич, Анатолій Никифорович; Клименко, Лариса Степанівна; Дубовець, Олена Володимирівна
    Наведені дослідження нового вітчизняного антисептика “Нобак” для дезінфекції екстрактора, що показали його високу біоцидну активність, широкий спектр анимікробної дії на контамінанти дифузійнго соку і дозволяють рекомендувати його для використання в цукровому виробництві з метою зниження втрат цукрози від розкладання.