Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки(2016) Бондаренко, Дмитро Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Корецька, Ірина ЛьвівнаКлючовим моментом дослідження є вибір найякіснішого зразка пектину, технічна документація якого відповідає наданим характеристикам, а сам пектин буде найкращим для використання його в технологіях солодких страв. The key point of the study is to choose the best quality sample pectin technical documentation which meets the characteristics, and the pectin is ideal for use in technologies desserts.Документ Расфасовка сливочного масла и спредов в крупные бруски(2010) Твердохлеб, Александр Васильевич; Сидлецкий, Виктор МихайловичПредставлена концептуально новая разработка - автомат для расфасовки сливочного масла и спредов в бруски массой 2,5-5 кг, упакованный в пергамент. Conceptual Novaya development - the machine for rasfasovky slyvochnoho oil and spredov in bars massoy 2,5-5 kg upakovannыy in parchment.Документ Effect of hydrocolloids on the stability of fruit fillings(2013) Lysyi, Alexandr; Pichkur, Vitaliy; Zapototska (Herasymenko), Olena; Grabovska, Olena; Kovbasa, Vladimir; Smirnova, ElizabethThe paper investigates the effect of hydrocolloids on the stability of fruit fillings resulting in improvement of the nutritional value of co-extrusion products. Verious characteristics of fruit stuffings based on mixture of pectin and modified starch have been studied. As a result of research fruit fillings with pectin and modified starch showed the highest water-retaining capacity as compared with other substances, thus better stuffing’s properties during the storage.Документ Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів(2013) Корецька, Ірина ЛьвівнаНаведена характеристика сучасного ринку наповнювачів та начинок для виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів. The brought description over of modern market of fillers and filling for the production of pastry and bakery wares.Документ Вдосконалення процесу виготовлення виробів з тіста з начинкою(2000) Таран, Віталій Михайлович; Титарчук, Анатолій Олександрович; Мізнік, Лариса МиколаївнаВисвітлено способи формування виробів з тіста з начинкою. Вказано на ряд типових недоліків при формуванні виробів. Дано пропозиції щодо усунення існуючих недоліків і подальшого удосконалення процесу. Deals with methods of forming products made of dough with filling. Indicated on a number of typical defects in the formation of products. The proposal to eliminate existing weaknesses and further improve the process.Документ Формование песочных пирожных с начинкой(1989) Дорохович, Антонелла Николаевна; Оболкина, Вера Ильинична; Сысоев, Иван Аверьянович; Горбунов, Владимир Степанович; Сухий, Леонид Александрович; Малиновский, Виталий Васильевич; Зубач, Леонид Ульянович; Старунь, Светлана ВасильевнаСтатья посвящена разработке технологии производства песочных пирожных с наполнителями, которые формуются методом ко-экструзии на автомате А2-ШКМ. В результате проведенных исследований разработаны четыре вида песочных пирожных, которые включают до 35% начинки The article is devoted рroduction engineering sand cakes with fillings that are formed by co-extrusion machine A2-SHKM. The studies developed four types of sand cakes, which include up to 35% filling.Документ Расфасовка сливочного масла и спредов в крупные бруски(2010) Твердохлеб, Александр Васильевич; Сидлецкий, Виктор МихайловичПредставлена концептуально новая разработка - автомат для расфасовки сливочного масла и спредов в бруски массой 2,5-5 кг, упакованный в пергамент. Conceptual Novaya development - the machine for rasfasovky slyvochnoho oil and spredov in bars massoy 2,5-5 kg upakovannыy in parchment.Документ Нові розробки кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів у виробництві екструзійних продуктів(2007) Ковбаса, Володимир МиколайовичВисвітлені наукові дослідження з розроблення нових видів харчових концентратів з використання сучасних методів оброблення сировини, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.Документ Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної коекструзії з метою контролю їхньої якості(2008) Махинько, Людмила Василівна; Мельничук, Петро Дмитрович; Романовський, Іван Якимович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Валерій Миколайович; Житнецький, Ігор ВолодимировичВ статті розглянуто новий електрофізичний експрес-метод оцінки якості жирової складової начинок для продуктів високотемпературної коекструзії (подушечок з начинкою) в процесі зберігання. Досліджено взаємозв'язок діелектричної проникності продукту з кислотним та перекисним числами його жирової складової.