Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Ensuring the competitiveness of restaurants by determining the quality of diets
    (2020) Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Koretska, Iryna; Pastukh, Hanna; Ustymenko, Ihor; Berezhna, Tatyana
    Method of quality rating of daily rations in hotels and restaurants is considered. The structure of qualitative indexes and results of experimental research of complex diet quantitative rating are represented. Розглянуто методику оцінки якості добового раціону харчування у готелях та ресторанах. Представлено структуру якісних показників та результати експериментального дослідження кількісної оцінки комплексного раціону харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Innovative studies of the quality of the semi-finished soufflé with position of the norm of physiological needs of human
    (2019) Kuzmin, Oleg; Murzina, Anastasiia; Dmytrenko, Maryna; Shamshur, Anna; Yefymovych, Polina
    The method of assessing the quality of dishes in hotels and restaurants is considered. The structure of quality indicators and the results of studies of complex-quantitative assessment of the quality of semi-finished soufflé is presented. Taking into account the norms of physiological needs for women aged 18-29 years, a comprehensive assessment of the quality of the control and innovation of the semi-finished soufflé product has been calculated.
  • Ескіз
    Документ
    Comprehensive assessment of the quality of the «pancakes», considering on the norms of the physiological needs of the average person
    (2019) Kuzmin, Oleg; Krasnoshchokova, Kateryna; Sobutska, Oleksandra; Kuzmenko, Oleksandr; Bezsmertna, Victoriia
    The method of estimation of the quality of the «pancakes» is considered. The structure of quality indicators and the results of experimental studies of complex quantitative quality assessment are presented. Представлено структуру показників якості та результати експериментальних досліджень комплексної кількісної оцінки якості.