Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Composition and properties of peanut and sunflower oil blends(2017) Babenko, Valeriy; Bakhmach, Volodymyr; Porociuk, Oksana; Levchuk, Irina; Golubets, Olga; Shkaruba, SergiiInvestigation of the properties of refined deodorized peanut and sunflower oil blends has been carried out in order to influence the indexes of their antioxidant properties on the basis of acid and peroxide numbers.Дослідження властивостей рафінованих дезодорованих арахісових та соняшникових олійних сумішей проведено з метою впливу на показники їх антиоксидантних властивостей на основі кислотних та перекисних чисел.Документ Принципи купажування рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом(2015) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген ОлександровичАктуальність статті зумовлена дослідженнями, пов’язаними з питаннями створення нових купажів рослинних олій. Наведено результати досліджень жирнокислотного складу та органолептичних характеристик створених купажів. Обгрунтовано основні напрямки отримання купажованих олій з оптимальним складом і співвідношенням ПНЖК груп ω-6 і ω-3. Здійснена попередня оцінка можливості змішування різних олій між собою з метою отримання купажованих олій з оптимальним ЖКС. Relevance of the research paper due related to the creation of new blends of vegetable oils. The results of the studies fatty acid composition and organoleptic characteristics of the blends created. Grounded main areas receiving kupazhovanyh oil with an optimal composition ratio PUFA group and ω-6 and ω-3. Carried preliminary assessment of the possibility of mixing different oils together in order to obtain optimal kupazhovanyh oils with FSW.