Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
7 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Объёмная теплоёмкость сахарных растворов и утфелей(1974) Синат-Радченко, Дмитрий Евгеньевич; Попов, Владимир ДмитриевичПредложена номограмма, с помощью которой можно определять объемные теплоемкости чистых сахарных растворов кристаллической сахарозы и сахарной утфелей в интервале температур 0 ... 140 С, концентрации раствора 0 ... 90% и содержания кристаллов в утфеле до 70%. Показан качественное влияние чистоты раствора. A nomohramu by which you can define surround heat pure crystalline sucrose sugar solutions and sugar massecuite in the temperature range 0 ... 140 C, the concentration of the solution 0 ... 90% content of crystals in the massecuite to 70%. Shown qualitative effects of purity of the solutionДокумент Застосування теплової обробки утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах(2012) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Самілик, Марина МихайлівнаВ статті, на основі виробничих, лабораторних та обчислювальних експериментів запропоновано новий спосіб інтенсифікації процесу кристалізації утфелю останнього продукту в мішалках-кристалізаторах. Показана доцільність заміни розкачок утфелю останнього продукту водою в мішалках кристалізаторах проміжним нагріванням утфелю на 7–10 °С після зниження його температури до 50÷55 °С. За таких умов досягається ефект кристалізації 7,4÷8,2%.Документ Затравочная паста "МАГМАС"–повышение эффективности работы продуктовых отделений(2002) Штангеев, Валерий Остапович; Сущенко, А. К.; Гуцол, А. Ф.; Власенко, А. В.; Мирончук, Валерий ГригорьевичПоказаны преимущества этой пасты по сравнению с другими затравочными материалами.The results of applying the seed paste "Magma" for the efficient formation of the crystallization centers of sugar is analyzed. The advantages of this paste over other seed materials is shown.Документ Жидкотекучая затравочная суспензия – гарантия качества сахарных утфелей(2005) Негода, Федор Валентинович; Мирончук, Валерий Григорьевич; Сорока, А. А.Нова рідка затравочна суспензія вигідно відрізняється від існуючих затравочних матеріалів для кристалізації сахарози і підвищує ефективність роботи вакуум-апаратів.Документ Вертикальні кристалізатори в цукровому виробництві(1995) Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Потельчак, В. А.; Плотнір, О. В.; Петров, С.Використання вертикальних кристалізаторів з подовженним терміном перебування в них утфелю при швидкості охолодження в межах 0,23 град./год. Забезпечує умови кристалізації, які сприяють одержанню якісних цукрових утфелів, поліпшують гранулометричний склад кристалів, забезпечують краще виснаження міжкристального розчину.Документ Інтенсифікація процесу кристалізації охолодженням цукрового утфелю останнього продукту(2012) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Картава, Марина М.У статті наведені результати лабораторних, промислових і обчислювальних експериментів режимів роботи станцій кристалізації цукрового утфелю останнього продукту. Дано рекомендації промисловості з раціонального ведення процесу кристалізації. The paper presents the results of laboratory, industrial and computing experiments modes stations crystallization of last product sugar massecuite. Made recommendations for the industry on the rational management of industrial crystallization process.Документ Геометрические характеристики кристаллов сахарного утфеля(Пищевая промышленность, 1986) Синат-Радченко, Дмитрий ЕвгеньевичПродукт массовой кристаллизации из растворов является полидисперсным. Для характеристики дисперсности кристаллов могут быть использованы различные виды распределений с числом параметров от одного до четырех. Чаще всего применяют двухпараметрические законы распределения. Product mass crystallization from solution is polydisperse. To characterize the dispersion of the crystals can be used in different types of distributions of the number of parameters from one to four. The most common two-parameter distributions.