2014
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13489
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті(2014) Національний університет харчових технологійРозглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. The problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of new raw material, advanced techtech and energy saving equipment, improve the efficiency of subenterprises and the results of scientific research to improve student quality training of future professionals of the food industry.Документ Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості(2014) Національний університет харчових технологійРозглянуто сучасні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості із дослідженням організації облі- ково-аналітичної, фінансово-інвестиційної, маркетингової діяльності із врахуванням їх галузевих особливостей. Це дозволить більш ефективно формувати та реалізовувати стратегії розвитку галузі з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Modern problems of economic and social development food industry with the investigation of domestic ga- KOVO and analysis, financial investment and marketing activities of account of their industrial features. This will allow more efficient formulate and implement development strategy based on domestic and international experience.