Покажчики

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22354

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Олійно-жирова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
    (2019) Фесун, Тетяна Павлівна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1970–2019 рр. з актуальних питань розвитку оліє-жирової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія продуктів дієтичного та лікувально-профілактичного харчування
    (2019) Фесун, Тетяна Павлівна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990–2019 рр. з актуальних питань розвитку дієтичного та лікувально-профілактичного харчування, фізіологічних властивостей, механізмів біологічної дії функціональних інгрідієнтів харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during the years 1990-2019 on the urgent issues of the development of dietary and therapeutic and preventive nutrition, physiological properties, mechanisms of biological action of functional food ingredients. The pointer is designed for a wide range of postgraduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food manufacturers.
  • Ескіз
    Документ
    Функціональне харчування – новий підхід до здорового способу життя
    (2018) Фесун, Тетяна Павлівна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 2000–2017 рр. з актуальних питань розвитку функціонального харчування, фізіологічних властивостей, механізмів біологічної дії функціональних інгрідієнтів харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during 2000-2017 on the actual issues of the development of functional nutrition, physiological properties, biological mechanisms action of functional food ingredients. The pointer is designed for a wide range of postgraduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food manufacturers.