Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження хімічного складу листя лавра благородного різного географічного походження(2023) Іванишина, Катерина Миколаївна; Корнілова, Аліна Сергіївна; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВ роботі досліджено хімічний склад листя лавра благородного. Доведено, що країна походження сировини впливає на хімічний склад листя лавру благородного. Окремі сполуки, такі як білки жири та вуглеводи знаходяться приблизно на однаковому рівні, а кількість ефірної олії відрізняється суттєво. Досліджувані зразки можна використовувати як сировину для отримання лаврової ефірної олії.Документ Сріблястий карась як сировина для напівфабрикатів(2020) Іванишина, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичВ тезах розглянуто можливість використання сріблястого карася як сировину для напівфабрикатів За даними хімічного складу встановлено можливість направлення карася сріблястого довжиною незалежно від сезону його вилову на отримання ферментованого фаршу. The thesis considers the possibility of using silver crucian as a raw material for semi-finished products According to the chemical composition, the possibility of directing the crucian silver length, regardless of the season of its capture to obtain fermented mince.Документ Сріблястий карась як сировина для напівфабрикатів(2020) Абовян, Софія Олегівна; Іванишина, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ тезах розглянуто можливість використання сріблястого карася як сировину для напівфабрикатів За даними хімічного складу встановлено можливість направлення карася сріблястого довжиною незалежно від сезону його вилову на отримання ферментованого фаршу. The thesis considers the possibility of using silver crucian as a raw material for semi-finished products According to the chemical composition, the possibility of directing the crucian silver length, regardless of the season of its capture to obtain fermented mince.