Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА» – один із найбільших виробників та постачальників натуральних харчових барвників в Україні
    (2022) Полевик, Ольга; Івчук, Надія Павлівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Проаналізовано особливості використання природних харчових барвників ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА» у виробництві оздоровчих харчових продуктів. Компанія є одним з найбільших виробників та постачальників натуральних харчових барвників в Україні, для виготовлення яких використовує високоякісні інгредієнти та технологічний супровід щодо застосування своїх продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів
    (2020) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна
    У даній роботі підтверджено доцільність створення композиції плодово-ягідного міксу з високим вмістом біологічно активних речовин та отримання на його основі мармеладу оздоровчого призначення. This paper confirms the feasibility of creating a composition of fruit and berry mix with a high content of biologically active substances and obtaining on its basis marmalade for health purposes.
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування вибору зерна вівса як сировини для отримання оздоровчих продуктів
    (2006) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Івчук, Надія Павлівна
    Проаналізовано ефекти накопичення мінеральних елементів у різних зернових культурах при пророщуванні зі штучних живильних середовищ. Встановлено, що полісахариди визначають кількість мінеральних елементів, яку поглинають клітинні оболонки зернових культур зі штучних живильних середовищ. Максимальний ефект накопичення мінеральних елементів виявлено для зерна вівса. Збагачене мінеральними речовинами зерно вівса є перспективною сировиною для створення на його основі продуктів оздоровчого призначення.