Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв(2015) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іллючок, Антон ЮрійовичВ статті обґрунтовано рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. The article substantiates the recipe composition of the culinary semifinished product for puree-shaped first courses.Документ Сучасні тенденції у виробництві виробів оздоровчої, профілактичної та лікувально-профілактичної дії(2015) Лавриненко, Дмитро Олександрович; Іллючок, Антон Юрійович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичПроаналізовано сучасний стан раціону харчування українців та вказані заходи щодо його збалансованості. The current state of the diet of Ukrainians and indicated measures to balance.