Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Фаст-фуд нового покоління може бути корисним
    (2017) Андрусяк, Віктор Васильович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Найбільшою та однією із найбільш проблематичних у плані харчування стала ланка офісних працівників, що створило новий напрям – здоровий фаст-фуд, який тепер практикують уже велика кількість закладів як в столиці, так і по всій Україні. Тепер, не боячись слова «фаст-фуд» можна сміливо відвідувати вже перераховані вище заклади не переймаючись за фігуру та здоров’я. The largest and one of the most problematic in terms of nutrition was the link of office workers, which created a new direction - healthy fast food, which is now practiced by a large number of institutions both in the capital and throughout Ukraine. Now, without fear of the word "fast food" you can safely visit the facilities listed above without worrying about the figure and health.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів
    (2015) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Проведено аналіз публікацій щодо досвіду підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів в ресторанному господарстві.The analysis of publications on history of increasing the nutritional value of bakery and pastry products in the restaurant sector.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної лікарської рослинної сировини для соковмісних напоїв
    (2015) Жукова, Наталія Вікторівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Визначені перспективи розроблення нових мультивітамінних фрешів, збагачених біологічно активними речовинами екстракту з кісточок винограду, для закладів ресторанного господарства. Perspective development of new multivitamin Fresh, enriched with biologically active substances extract grape seed, for institutions restaurant industry.
  • Ескіз
    Документ
    Ресурсозберігаючі технології в ресторанному господарстві
    (2013) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Удовицький, В. В.
    Розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.
  • Ескіз
    Документ
    «Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів
    (2013) Удовицький, В. В.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства.