Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці(2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаВідомі агрегати для термічної обробки ковбасних виробів, що містять теплоізольовану камеру розділену на секції обжарки, варки та охолодження, а також розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для виробів і систему подачі і відбору робочого середовища, включаючи нагнітальний та відсмоктуючий короба, вентилятор і калорифери. Known devices for thermal processing of sausages containing insulated chamber divided into sections obzharki, cooking and cooling, and is located inside the chamber chain conveyor with carriers for the products and the supply system and the selection of the working environment, including discharge and suction ducts, fan and heaters.Документ Розробка малогабаритної установки для виробництва сосисок без оболонки з метою поліпшення якості готової продукції і їх смакових властивостей(2010) Бульба, Л. П.; Бабанов, Ігор Геннадійович; Петрікей, Олена ІгорівнаЗапропонована малогабаритна установка для виробництва сосисок без оболочки, призначена для формування з м'ясного фаршу сосисок без оболочки та їх теплової обробки з отриманням готових до вживання сосисок в обсмаженому вигляді. The proposed small-sized plant for manufacture of sausages without shell intended for the formation of ground beef sausages without shell and heat treatment to obtain ready-to-eat sausage in fried form.