Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Органолептичні показники якості вовняного жиру
    (2017) Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
    Вовняний жир та продукти його рафінування (ланолін) застосовують як рецептурний компонент косметичних засобів, фармакопейний препарат, пережирюючий реагент у виробництві мийних засобів, а також як глазуруючий компонент у виробництві харчових продуктів, зокрема для надання блискучої гладенької поверхні кондитерським виробам. Wool fat and its refining products (lanolin) are used as a prescription component of cosmetics, a pharmacopoeial drug, a fattening agent in the production of detergents, and also as a glazing component in the production of food products, in particular to provide a shiny, smooth surface to confectionery products.