Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Використання порошку виноградних кісточок у виробництві хліба(2017) Байсарович, Оксана Миколаївна; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаВ роботі досліджено можливість використання порошку виноградних кісточок для приготування хліба із пшеничного борошна. Встановлено, що внесення порошку дещо знижує інтенсивність бродіння тіста. Дослідження показали, що раціональна кількість порошку виноградних кісточок складає 10 % до маси борошна, оскільки таке дозування забезпечує відповідні показники якості хліба та сприяє покращенню харчової цінності виробів. The possibility of using a grape seed powder for making bread from wheat flour has been studied. It is established that the application of the powder somewhat reduces the intensity of fermentation of the dough. Studies have shown that a rational amount of grape seed powder is 10% to the weight of flour, since such a dosage provides the appropriate bread quality indicators and contributes to the improvement of the nutritional value of the products.