root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
1
search.filters.author.Махмудов, Артур Мамедович
Ключові слова
search.filters.subject.desserts
1
search.filters.subject.microbiology
1
search.filters.subject.sour milk products
1
search.filters.subject.десерти
1
search.filters.subject.кафедра технології молока і молочних продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
×
Ключове слово: search.filters.subject.desserts
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Дослідження мікробіологічних показників кисломолочного десерту
(
2021
)
Махмудов, Артур Мамедович
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
Показати більше
За результатами мікробіологічних показників встановлено термін зберігання кисломолочного десерту, що повинен не перевищувати 5 діб за температури 4±2 °С.
Показати більше