Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення способу виробництва зефіру з додаванням пюре дикорослих ягід та оцінка його якості(2013) Ковальчук, Вадим Валерійович; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаУ роботі підтверджено доцільність використання у технології зефіру нової нетрадиційної сировини (пюре фізалісу, калини та терену), що дозволяє створити готовий продукт оздоровчого призначення з гарним смаком та зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю. The work confirmed the feasibility of using in technology of zephyr new raw materials (Physalis, Viburnum and Blackthorn puree), allowing health improvement final product with good taste and appearance, high nutritional value creation.