Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів(2020) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія ПавлівнаУ даній роботі підтверджено доцільність створення композиції плодово-ягідного міксу з високим вмістом біологічно активних речовин та отримання на його основі мармеладу оздоровчого призначення. This paper confirms the feasibility of creating a composition of fruit and berry mix with a high content of biologically active substances and obtaining on its basis marmalade for health purposes.Документ Якон та скорцонера – нетрадиційна інуліновмісна сировина для виробництва оздоровчих продуктів(2020) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаОтримані результати дозволили припустити, що скорцонера та якон містять значну кількість полісахаридів – клітковини, пектину та інуліну, а поєднання вуглеводів різноспрямованої дії позитивно впливатиме на обмінні процеси в організмі. The results suggest that scorzonera and yacon contain a significant amounts of polysaccharides - fiber, pectin and inulin, and the combination of carbohydrates of different actions will have a positive effect on metabolic processes in the body.