Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення печі для випікання м’ясних хлібів зі зміною методу термооброблення продукту(2022) Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичДокумент Обґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печей(2012) Ковальов, Олександр Володимирович; Беседа, Сергій ДмитровичПроведені дослідження роботи печей з рециркуляцією продуктів згоряння – найбільш розповсюдженого типу хлібопекарських печей, при перемінних режимах роботи. У цих печах підвищення продуктивності призводить до збільшення температури відпрацьованих газів, зниження – до зменшення температури відпрацьованих газів. Studies of the oven with recirculation of combustion products - the most common type of bakery ovens with variable modes. These furnaces productivity increases flue gas temperature, lower - to reduce the flue gas temperature.