Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Структурно-механічні та біохімічні зміни грибів шіїтаке в процесі гідротермічного оброблення
    (2018) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Ковтун, Євген Іванович
    На основі проведеного комплексу теоретичних і експериментальних досліджень встановлено оптимальний режим гідротермічного оброблення грибів шіїтаке. Гідротермічне оброблення грибів шіїтаке доцільно проводити при температурному режимі (95 ± 5) °С. Оптимальних органолептичних показників шіїтаке досягають при обробленні протягом 6—8 хв.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів
    (2012) Ковбаса, Володимир Миколайович; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Білоцький, В. В.
    Проведено аналіз грибного ринку. Висвітлено хімічний склад грибів шіїтаке та перспективи їх використання при виробництві харчових концентратів. The mushroom productions have been analysised. The chemical composition of shiitake mushrooms and prospects of their use in the production of food concentrates have been studied.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибів
    (2010) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Джулай, В. В.
    Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення і смакових добавок на зміни хімічного складу та показники якості грибних напівфабрикатів. The influence of hydrothermal treatment and above-mentioned taste additives on the changes of chemical composition and parameters of quality ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.