Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні методи та способи отримання ефірних олій для косметичної промисловості(2016) Бойко, Марина Іванівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Біодеградабельне їстівне покриття для створення екологічного посуду(2018) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Бойко, Марина ІванівнаПерспективним напрямом є створення екологічного посуду. Розроблено їстівний стакан для гарячих напоїв, що дозволяє утримувати гарячий напій всередині без протікання. A promising direction is the creation of ecological dishes. An edible glass for hot drinks is developed, which allows to keep a hot drink inside without leakage.Документ Удосконалення технології крохмальної патоки-екстракту з тритикале(2008) Мікоян, Тарас; Бойко, Марина Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичКрохмальна патока є продуктом повного гідролізу крохмалю і широко використовується в кондитерській, хлібопекарній, консервній та інших галузях харчової промисловості. Технологія крохмальної патоки-екстракту, на відміну від крохмальної патоки, передбачає використання як основної сировини зернові культури та амілолітичні ферментні препарати. Starch syrup is a product of complete hydrolysis of starch and are widely used in the confectionery, bakery, canning and other food industry. Technology starch syrup, extract, unlike starch syrup, is to use as the main raw cereals and amylase enzymes.