Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарства
    (Ковтун, А. В. Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарства / А. В. Ковтун, Н. П. Бондар // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2016. – С. 405., 2015) Ковтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна
    Проведені дослідження щодо можливості використання харчових волокон у технології капкейків.