Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення системи НАССР для виробництва хліба пшеничного
    (2015) Бончак, Інна Василівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Адаменко, Олег Володимирович
  • Ескіз
    Документ
    Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна Василівна
    Були проведені дослідження щодо впливу порошку з капусти на якість булочних виробів. Встановлено, що даний продукт, приготовлений з додаванням порошкоподібного напівфабрикату, за своїми якісними властивостями кращий за булочних виробів, які виготовлені за традиційною рецептурою. Studies have been conducted on the effect of cabbage powder quality bakery products. Found that the product prepared with the addition of powdered semi, according to their qualitative properties better bakery products made according to the traditional recipe.
  • Ескіз
    Документ
    Булочні вироби з використанням овочевої сировини
    (2013) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна
    Запропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції з використанням овочевої сировини, а саму порошку з капусти. The technology of production of bakery products with vegetable raw proposed, namely powder from cabbage.