Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Модернізація валкового екструдеру для формування тістових заготовок вірменського лаваша
    (2022-04) Бруква, Олексій Юрійович; Бабко, Євген Миколайови; Олішевський, Валентин Вікторович
    Процес формування тістових заготовок вірменського лаваша — один з найскладніших технологічних процесів, під час якого розкриваються найрізноманітніші фізико-механічні властивості формуючого матеріалу. Тому конструкторські рішення формуючих машин повністю визначається технологічними властивостями певного середовища.
  • Ескіз
    Документ
    Модернізація формувальної машини тіста вірменського лавашу в лінії АЛ-130
    (2022-10-25) Бруква, Олексій Юрійович; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович
    Недоліком вузла нагнітання є конструкція валка, що може обумовлювати проблематику з точки зору гігієнічності процесу під час експлуатації, а саме потрапляння у тісто матеріалів. Нами була вдосконалення конструкції валу таким чином, аби гігієнічні показники були покращені, безпека для споживача готової харчової продукції була забезпечена згідно вимогам.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження структурно-механічних властивостей тіста вірменського лавашу в лінії ал-130 з метою підвищення його якості
    (2023) Бруква, Олексій Юрійович; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович
    Тривалість випікання виробів одного і того ж сорту не тільки в різних печах, а і в однакових може бути різною, що пояснюється різними тепловими і зволожувальними режимами, а також в якійсь мірі зміною якості сировини і тіста. За допомогою програмного забезпечення Autodesk CFD були проведені дослідження чисельним моделюванням.