Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Розрахунок швидкості випаровування вологи при конвективно-терморадіаційному сушінні(2016) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Бурлака, Тетяна ВасилівнаСушіння - найдавніший метод консервування харчових продуктів і являє собою один з найбільш поширених процесів, що використовуються в цілях підвищення продовольчої стабільності, так як він знижує активність води в продукті, зменшує мікробіологічну активність і зводить до мінімуму фізичні та хімічні зміни в процесі зберігання. Drying is the most ancient method of food preservation and is one of the most common processes used to improve food stability, since it reduces the activity of water in the product, reduces microbiological activity and minimizes physical and chemical changes in the storage process.