Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Подовження свіжості хлібобулочних виробів із застосуванням комплексних хлібопекарських поліпшувачів зі статусом GRAS
    (2019) Білик, Олена Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Халікова, Есма Фаїківна; Васильченко, Тетяна Олександрівна
    Дослідженнями встановлено, що у разі застосування комплексних хлібопекарських поліпшувачів зменшується кришкуватість готових виробів, збільшується набухання та покращуються реологічні властивості м’якушки, що дозволяє подовжити термін збереження виробами свіжості протягом 72 год. Research has established that in the case of the use of complex bakery improvers, the crustiness of finished products decreases, swelling increases, and the rheological properties of the crumb improve, which makes it possible to extend the shelf life of products for 72 hours.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробів
    (2019) Друговейко, Анна Василівна; Васильченко, Тетяна Олександрівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Білик, Олена Анатоліївна
    На основі лабораторного випікання підібрано раціональне дозування інгредієнтів та харчових добавок для сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату з властивостями поліпшувача якості хліба пшеничного. On the basis of laboratory baking, a rational dosage of ingredients and food additives was selected for a dry multicomponent milk-wheat concentrate with the properties of improving the quality of wheat bread.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ» на смак та аромат хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
    (2019) Васильченко, Тетяна Олександрівна; Іванів, Оксана Василівна; Білик, Олена Анатоліївна
    В результаті лабораторних випікань розроблено комплексний хлібопекарський поліпшувач «Свіжість КСБ», яки є ефективним у виробництві хлібобулочних виробів, в рецептуру яких входять пшеничні висівки для покращання органолептичних показників якості. As a result of laboratory baking, a complex bakery improver "Freshness KSB" was developed, which is effective in the production of bakery products, the recipe of which includes wheat bran to improve organoleptic quality indicators.
  • Ескіз
    Документ
    Концентрат сироватковий білковий сухий у технології комплексних хлібопекарських поліпшувачів
    (2017) Білик, Олена Анатоліївна; Васильченко, Тетяна Олександрівна
    Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень зі створення комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова». Проведеними дослідженнями доведено позитивний вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість білкова» в кількості 2 % до маси борошна на поліпшення якості та подовження зберігання свіжості пшеничного хліба. The results of theoretical and experimental studies on the creation of a complex baking improver "Freshness protein." Studies have shown the positive effect of the complex baking improver "Freshness protein" in the amount of 2% by weight of flour to improve the quality and prolong the preservation of freshness of wheat bread.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення технології булочних виробів у разі використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ +»
    (2018) Васильченко, Тетяна Олександрівна; Білик, Олена Анатоліївна; Фаін, Альбіна Володимирівна
    Розглянуто можливість використання концентрату сироваткового білкового сухого у виробництві комплексного хлібопекарського поліпшувача направленої дії. Встановлено, що застосування розробленого комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ+» у технології булочних виробів у кількості 1,5 % до маси борошна подовжує тривалість свіжості булочних виробів. The possibility of using whey protein dry concentrate in the production of complex baking improver of directional action is considered. It has been established that the use of the developed complex baking improver “Freshness of KSB +” in the technology of bakery products in the amount of 1.5% by weight of flour extends the duration of bakery products freshness.
  • Ескіз
    Документ
    Використання концентрату сироваткового білкового сухого у технології булочних виробів
    (2017) Кравченко, Андрій Олегович; Васильченко, Тетяна Олександрівна; Білик, Олена Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
    Розглянуто можливість використання концентрату сироваткового білкового сухого з метою запобігання процесу черствіння булочних виробів. Встановлено, що застосування концентрату сироваткового білкового сухого у кількості 2 % до маси борошна подовжує тривалість свіжості булочних виробів та підвищують харчову цінність. The possibility of using whey protein dry concentrate to prevent the process of staling bakery products. It has been established that the use of whey protein dry concentrate in an amount of 2% by weight of flour extends the duration of bakery products freshness and increases the nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Функціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироватки
    (2018) Хлусова, Карина Юріївна; Васильченко, Тетяна Олександрівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Білик, Олена Анатоліївна
    Розглянуто можливість використання сухої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у виробництві сухих багатокомпонентних молоковмісних концентратів для хлібобулочних виробів. Розроблено рецептуру сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробів. The possibility of using whey enriched with magnesium and manganese in the production of dry multicomponent milk-containing concentrates for bakery products is considered. The formulation of a dry multicomponent milk-containing concentrate for bakery products has been developed.