Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз способів переробки сирої пивної дробини
    (2019) Якименко, Людмила Сергіївна; Кошова, Валентина Миколаївна; Василів, Володимир Павлович
    Метою роботи було проаналізувати способи переробки сирої пивної дробини та охарактеризувати їх. The aim of the work was to analyze the methods of processing raw beer pellets and to characterize them.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан ринку рибної продукції в України
    (2019) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
    В роботі розглядається сучасний стан рибної продукції в Україні. Динамічний розвиток рибної промисловості потребує докладання сили методичної роботи всіх учасників ринку ланцюга від поставок до роздрібної реалізації, законодавчих і виконавчих органів, засобів масової інформації. The paper considers the current state of fish products in Ukraine. The dynamic development of the fishing industry requires the application of the methodological work of all market chain participants from supply to retail, legislative and executive bodies, and the media.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження мікробіологічних показників сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
    (2012) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Василів, Володимир Павлович
    Вивчено характер дії електроіскрового оброблення на мікроорганізми молочної сироватки (загальну кількість мікроорганізмів, плісняві гриби, дріжджі). A nature of electric-spark processing impact on microorganism in milk whey (total amount of microorganism, mould and yeast) is studied.