Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз способів переробки сирої пивної дробини(2019) Якименко, Людмила Сергіївна; Кошова, Валентина Миколаївна; Василів, Володимир ПавловичМетою роботи було проаналізувати способи переробки сирої пивної дробини та охарактеризувати їх. The aim of the work was to analyze the methods of processing raw beer pellets and to characterize them.Документ Сучасний стан ринку рибної продукції в України(2019) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичВ роботі розглядається сучасний стан рибної продукції в Україні. Динамічний розвиток рибної промисловості потребує докладання сили методичної роботи всіх учасників ринку ланцюга від поставок до роздрібної реалізації, законодавчих і виконавчих органів, засобів масової інформації. The paper considers the current state of fish products in Ukraine. The dynamic development of the fishing industry requires the application of the methodological work of all market chain participants from supply to retail, legislative and executive bodies, and the media.Документ Дослідження мікробіологічних показників сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами(2012) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Василів, Володимир ПавловичВивчено характер дії електроіскрового оброблення на мікроорганізми молочної сироватки (загальну кількість мікроорганізмів, плісняві гриби, дріжджі). A nature of electric-spark processing impact on microorganism in milk whey (total amount of microorganism, mould and yeast) is studied.