Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання засобів MathCad при оптимізації параметрів інноваційного способу оброблення сироватки(2014) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаДосліджено сироватку молочну, яка підлягала дії електроіскрових розрядів. Здійснено порівняльний, дисперсійний аналіз зразків молочної сироватки, оброблених на електрогідравлічній установці. A serum milk, that was subject to the action of electro-spark digits, is investigational. The comparative, analysis of variance of standards of lactoserum, treat on the electro-hydraulic setting, is carried out.Документ Удосконалення технології майонезів з використанням компаунду "СТАБІЛЕКС"(2013) Бахмач, Володимир Олександрович; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Манк, Валерій ВеніаміновичВстановлено оптимальні умови введення добавки "СТАБІЛЕКС" у виготовленні майонезів. The optimal terms of introduction of addition of "STABILEX" are set in making of mayonnaises.Документ Використання Excel для автоматизації розрахунків готової продукції забійного цеху м’ясокомбінату(2001) Поплавський, В. В.; Любчик, О. В.; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Сєдих, Ольга ЛеонідівнаОднією з важливих задач при розрахунках продукції м’ясокомбінату є обчислення готової продукції на етапі забійного цеху. Вхідні дані мають табличний вигляд, тому зручно проводити розрахунки з використанням електронної таблиці EXCLE. One of the important problems in the calculation of production slaughterhouse is to compute the finished product at the stage of the slaughter plant. Input with tabular form, so convenient to carry out calculations using spreadsheet EXCLE.