Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Харчові волокна нетрадиційних видів зернової сировини
    (2024) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Воропай, Каріна Анатоліївна
    Обєктами досліджень були зернові культури: насіння кіноа, амарант, зерно тритикале, сорго, чумиза, теф, пальчасте просо, Нами досліджено загальний вміст харчових волокон у зазначених культурах, а також вміст окремих компонентів комплексу полісахаридів: клітковини та пектинових речовин. Найвищим вмістом харчових волокон характризується зерно тефу – 10,5 %