Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікування приготування купажу лікеро-горілчаного напою(2024) Небеська, Вaлерія Aнaтοліївнa; Головенько, Анжеліка Володимирівна; Олійник, Світлана ІванівнаПроведено аналіз способів приготування лікеро-горілчаних напоїв. Визначено переваги та недоліки періодичного та неперервного способів купажуванняДокумент Дослідження утворення люциферинових пігментів в живих організмах(2021) Головенько, Анжеліка Володимирівна; Попова, Інна ВадимівнаЛюциферини – клас світловипромінюючих біологічних пігментів, виявлених в живих організмах і здатних до біолюмінесценції. Люциферини виступають субстратом для відповідних ферментів люциферази. В результаті хімічної реакції утворення оксілюциферину відбувається випромінення світлової енергіїДокумент Огляд ринку спортивних напоїв(2022) Головенько, Анжеліка Володимирівна; Ясінська, Ірина ЛеонідівнаСпортивні напої споживають з метою швидкого відновлення водного балансу, рівня електролітів в організмі та як джерело додаткової енергії. Такі напої можуть вживатися до, під час і після тренування. Розроблення рецептур спортивних напоїв потребує глибокого розуміння фізіології та потреб організму під час фізичних навантажень, біологічній дії активних компонентів. Світовий ринок спортивних напоїв є досить динамічним. Sports drinks are consumed in order to quickly restore water balance, electrolyte levels in the body and as a source of additional energy. Such drinks can be consumed before, during and after training. Development of recipes for sports drinks requires a deep understanding of the physiology and needs of the body during exercise, biological action of active ingredients. The world market of sports drinks is quite dynamic.