Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан виробництва біодеградованих пакувальних матеріалів
    (2015) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Голь, Артем Олегович; Бурдейна, Оксана Володимирівна
    Аналітичний огляд періодичних видань та систематизація інформації. Встановлено основні напрями вирішення питання створення та виробництва біорозкладальних пакувальних матеріалів. Analytical review of periodicals and systematization of information. The basic directions of the decision of a question of creation and manufacture of biodegradable packing materials are established.
  • Ескіз
    Документ
    «Їстівна плівка» як спосіб подовження терміну зберігання пряників
    (2015) Чорна, Анастасія Іванівна; Голь, Артем Олегович; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Нами досліджувалися сирцеві пряники виготовлені в лабораторних умовах максимальний термін зберігання яких 20 діб. Як покриття було використане їстівне покриття на основі декстрину та желатину з пластифікатором гліцерин. Динаміку зміни масової частки вологи пряників досліджували порівнянням зі зразками без покриття та глазурованим цукровим сиропом. We studied raw cakes made in laboratory conditions with a maximum shelf life of 20 days. As a coating, an edible coating was used on the basis of dextrin and gelatin with glycerin plasticizer. The dynamics of change in the mass fraction of moisture of gingerbread was investigated by comparison with samples without coating and glazed sugar syrup.
  • Ескіз
    Документ
    Активне біодеградоване паковання як спосіб запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів
    (2015) Голь, Артем Олегович; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Охарактеризовано основні методи запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів. Проаналізована сировина, що використовується для виготовлення біодеградованих матеріалів. Встановлено, що харчова добавка діоксид титану (Е171) проявляє антимікробну дію, тому доцільним є використання зазначеної речовини при виготовленні пакувальних матеріалів.материалов. The main methods of preventing mildew of bakery products are characterized. The raw materials used for the production of biodegradable materials are analyzed. It is established that the food additive titanium dioxide (E171) exhibits antimicrobial effect, therefore it is expedient to use the specified substance in the manufacture of packaging materials.