Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Технологія твердого сиру з маком із впровадженням на ТОВ «Кременецьке молоко»
    (2020) Дворецький, Дмитро Петрович; Микулич, Світлана; Грек, Олена Вікторівна
    За результатом експериментальних досліджень, розроблена та впроваджена на підприємстві технологія виробництва твердого сиру «Ювілейний з маком».
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження активності води сироватко-вершкових сирів
    (2019) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
    Сироватко-вершкові сири з різною кількістю харчових волокон характеризувались зниженням показника активності води. Такі відхилення в значеннях зумовлені підвищеною водозв'язуючою здатністю Vicetal. Визначенням активності води можливо підтвердити вплив харчових волокон на параметри зберігання сироватко-вершкових сирів за нормативних температур.Whey cream cheese with different amounts of dietary fiber was characterized by a decrease in the water activity index. Such deviations in values are due to the increased water-binding capacity of Vicetal. Determination of water activity can confirm the influence of dietary fiber on the storage parameters of whey cheese at regulatory temperatures.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність виробництва сироваткових сирів
    (2019) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
    Запропонований спосіб виробництва сироваткових сирів дозволяє скоротити тривалість процесу концентрування та є ефективним сучасним способом переробки молочної сироватки із комплексним використанням всіх її компонентів.