Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Отримання білково-тряв`яних концентратів термокислотним способом(2019) Чубенко, Лариса Михайлівна; Грек, Олена ВікторівнаОтримання молочно-білкових концентратів термокислотним коагулюванням за класичних температур з використанням рослин дикоросів, що забезпечують відповідне рН середовище є актуальним. Підтверджено можливість використання соку Rumex у кількості (8 ± 1) % в якості коагулянта молочних білків при темокислотній коагуляції знежиреного молока. Це дає можливість одержати органолептично придатні білково-трав'яні концентрати, для подальшого використання в рецептурах сиркових продуктів.Obtaining milk-protein concentrates by thermocyclic coagulation at classical temperatures using wildlife plants that provide a suitable pH environment is relevant. The possibility of using Rumex juice in the quantity (8 ± 1)% as a coagulant of dairy proteins during the chemotactic coagulation of skim milk was confirmed. This makes it possible to obtain organoleptically suitable protein and herbal concentrates, for further use in formulations of cheese products.Документ Вплив колагенвмісного інгредієнта на термокоагуляцію білків сироваткового концентрату(2019) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Михалевич, Артур ПетровичПри термокислотному осадженні, за класичних режимів, з концентрату сироваткового білкового, отриманого методом ультрафільтрацій, в присутності колагенвмісного інгредієнту за однаковий проміжок часу можливо вилучити більшу кількість альбумінної маси в середньому на 25 %. Отриману альбумінну масу доцільно використовувати як молочно-білкову основу для напівфабрикатів, що піддаються повторній термічній обробці та тривалому зберіганню за від’ємних температур.