Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 10 з 15
Документ Система підтримки рішень при плануванні виготовлення продукції для хлібопекарських підприємств(2022) Ліманська, Наталія Володимирівна; Грибков, Сергій ВіталійовичУ роботі досліджено процес планування виробництва на хлібопекарських підприємствах. Цей процес включає прийняття рішень щодо виробництва. Спеціальна інформаційна система може підтримувати процес прийняття рішень. Дослідження досліджує дизайн і розробку такої системи. Також у роботі розглядаються математичні моделі та алгоритми, необхідні для створення програмного забезпечення.Документ Розроблення інформаційної системи підтримки діяльності відділу матеріально – технічного забезпечення м’ясокомбінату(2022) Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Чорноплеча, Анна ЄвгеніївнаУ роботі створена в інформаційна система підтримки діяльності відділу матеріально – технічного забезпечення м’ясокомбінату, що забезпечує оперативну обробку замовлень від виробничих відділів та дозволяє контролювати надходження сировини для виконання планових задачДокумент Створення інформаційної системи підтримки обрання замовлень на виконання послуг системного адміністратор комп'ютерних мереж(2022) Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Збаращук, Павло ВасильовичВ роботі пропонується створення системи підтримки прийняття рішень для системного адміністратора в основі якої покладено метод рюкзака та модифіковані генетичні алгоритми. Використання створеної системи забезпечить системному адміністратору швидко приймати рішення при обранні та плануванні своїх робіт на заданий проміжок часуДокумент Веб-портал для організації масових заходів(2019) Мушка, Андрій Олексійович; Грибков, Сергій ВіталійовичРобота присвячена створенню веб-порталу для організації заходів. Веб-портал забезпечить як комерційні пропозиції, так і пошук подій для відвідування за різними показниками, а саме: ціна, напрямок, організатори, виконавці тощо. The work focuses on the creation of the Web-portal for organizing events. The Web-portal will provide both commercial offers and the search for events to visit on various indicators, namely: price, direction, organizers, performers etc.Документ Дослідження і створення веб-орієнтованої СППР при управлінні розвитку компанії ТОВ «Доктор Філін»(2018) Балашева, А. М.; Грибков, Сергій ВіталійовичСтратегічною метою дослідження є моделювання та створення веб-орієнтованої СППР для поліпшення системи управління розвитком підприємства для надання медичних послуг на прикладі «Доктор Філін». The strategic aim of the study is to simulate and create a web - based DSS to improve the system of management of the development of the enterprise for the provision of medical services on the example of “Doctor Filin”.Документ Створення інформаційної системи підтримки управління виробництвом макаронних виробів(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Ольшевська, Марія АндріївнаВ роботі запропоновано використання модифікованих нейронних мереж для планування виробничого процесу. Ефективність використання модифікованих нейронних мереж для планування виробничого процесу з виготовлення макаронних виробів є виправданою, оскільки воно здійснюється на основі вже відомих потреб споживачів у відповідній продукції та виробничих потужностей підприємства. The work proposes the use of modified neural networks for planning the production process. The effectiveness of the use of modified neural networks for planning the manufacturing process for the manufacture of macaroni products is justified, since it is carried out on the basis of already well-known needs of consumers in the corresponding products and production capacities of the enterprise.Документ Використання інтелектуального аналізу даних для планування виготовлення продукції на ТОВ «Cлобожанський бекон»(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Фурта, Олена ОлександрівнаНа ТОВ «Слобожанський бекон» використано концепції сховища даних, OLAP-технології та методів Data Mining для видобутку даних з бази даних та інших інформаційних джерел підприємства для підготовки на їх основі управлінських рішень щодо визначення асортименту та планування виготовлення обсягів м'ясної продукції. Використання OLAP-технології та методів Data Mining для аналізу асортименту продукції дало помітні результати щодо планування обсягів виготовлення відповідного товару базуючись на попиті споживачів Впровадження алгоритмів оперативного управління виробничим процесом оптимізувало виготовлення м'ясної продукції без надлишку та нестач.The TOV «Slobozhansky Becon» uses the concepts of data warehouse, OLAP technology and Data Mining methods to extract data from the database and other information sources of the enterprise to prepare management decisions based on them on the definition of assortment and planning of production of volumes of clear products. The use of OLAP -Technology and Data Mining for the analysis of the range of products gave significant results in terms of planning the volume of production of the product in question based on consumer demand. Implementation of operational algorithms production management process optimized production of clear products without excess and shortage.Документ Сегментація за сферою діяльності українських компаній які впроваджують Бітрікс24(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Пуник, Т. О.В роботі проведено аналіз інформації по впровадження та використання CRM системи Бітрікс24. Використання CRM-систем є невід’ємною вимогою реалій сучасного бізнесу, коли йде боротьба за кожного клієнта. CRM дозволяє більше ніж на 30% збільшити кількість продажів без розширення штату та збільшити лояльність клієнтів, що, в свою чергу, призводить до зростання бізнесу та прибутків. The analysis of the information on implementation and use of CRM system Bitrix 24 is carried out. The use of is an integral requirement of the realities of modern business, when there is a struggle for each client. CRM allows you to increase sales by more than 30% without expansion and increase customer loyalty, which in turn leads to increased business and profits.Документ Використання інструменту SAS для аналізу даних збережених в хмарі(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Балашева, А. М.В результаті використання технології SAS було виявлено унікальний гібридний підхід, що поєднує застосування правил, виявлення аномалій, інтелектуальні моделі і аналітику на основі соціальних мереж, з більш високою точністю і високою продуктивністю передбачати ймовірність шахрайства.The use of SAS technology has revealed a unique hybrid approach combining the application of rules, detection of anomalies, intellectual models and social networking analytics, with higher accuracy and high performance anticipate the possibility of fraud.Документ Розробка інформаційної системи для формування рецептур та підтримки якості морозива та заморожених десертів(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Бреус, Наталія МиколаївнаВ роботі запропоновано та апробовано створену інформаційну систему, яка може бути застосована у виробничих умовах для розрахунку рецептур і управління якістю морозива різної жирності та заморожених десертів. Основною задачею є визначення оптимальних співвідношень між патокою різного ступеню оцукрювання. In the work proposed and tested the created information system, which can be applied in the production conditions for the calculation of recipes and quality management of ice cream of different fat content and frozen desserts. The main task is to determine the optimal relationship between the puck of different degrees of burning.